HTML

Sevi egypercesei

Úgy kell élni az életet, hogy ne csak megtörténjenek a dolgok velünk, hanem meg is lássuk, hogy mi történik. Néha lassan kell menni, és mindent megnézni... Ennyi.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Biztos, hogy zöldebb a szomszéd füve?

2011.05.20. 08:47 sevi61

Most, hogy válófélben vagyok, mindenki eláraszt a maga életével... Kéretlenül, persze. Kirakat boldogságok mindenhol. Édes Mutyuli otthon várja az ő Tündérkertjét estéről estére. Mutyuli láncdohányos, és lépten-nyomon próbálkozik,minden nő felé van egy kedves megjegyzése, hátha lepottyan valami. Nyilvánvalóan az illető hölgy félre értené, hiszen ő kiegyensúlyozott házasságban él. Csak rohadtul unja. De ki nem? Néha gyalog megy egy darabon haza, és minden kirakat előtt elámul, hogy ki a franc az a punnyadt vén kecske, aki folyton elé áll... Tündérkertnek ezzel szemben az egész napja azzal telik el, hogy menekül az őt ostromló férfiak elől. Istenem, hát mindenkinek Ő tetszik! Na, nem veszi észre, hiszen neki ott van Mutyuli, az ő élete méze. Csak idegesíti, ha egy másik nőt simogat egy férfi a jelenlétében a tekintetével... Nem hanyagolhatja el a külsejét, tehát mindig meglepi magát valami kis semmiséggel. A cédulát leveszi róla, nehogy Mutyuli azon pár forinton agonizáljon... Este mindkettő türelmetlen. Mert azt sem tudja, hol áll a feje. Vacsoránál kibeszélik Z.-t és feleségét... tökéletes összhang! Megrekedt házasságban élnek, egyáltalán nem valószínű, hogy nem csalják meg egymást.... Este Mutyuli eljátszik a gondolattal, hogy ha Z. talált egy szeretőt, ő miért ne találna. Aztán ránéz a mellette alvó Tündérkertre. De miért van az, hogy más férfi felesége nem öregszik ilyen hatalmas léptékben!?! 

Élvezem, hogy ebből a mókuskerékből kikerültem. Nyilván ezt csak úgy tudtam megtenni, hogy beléptem egy másikba. De ez még tele van újdonsággal. Egyelőre jobb, mint a megunt házasság feliratú volt. Hogy ennek mi a neve? Nem tudom. Mások úgy látják, hogy az irigykedő elhagyott. Lehet.... 

Majd keresünk valami frappánsabbat. 


Szólj hozzá!

Címkék: élet

A bejegyzés trackback címe:

https://prospects.blog.hu/api/trackback/id/tr612918594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása